Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Εορταστική εκδρομή γενεθλίων στις Καρυές Λακωνίας στις 26 & 27 Νοεμβρίου 2016

Η ΑΤΡΑΠΟΣ κλείνει τα 20 χρόνια της και το γιορτάζει με τους φίλους της.

Στο φιλόξενο και αγαπημένο αγροτουριστικό κατάλυμα στις Καρυές Λακωνίας, δημιούργημα ενός από τα ιδρυτικά της μέλη, καλεί όλους τους παλιούς και νέους φίλους της να γλεντήσουμε όπως παλαιά… μ’ ένα διήμερο ξεφάντωμα και να θυμηθούμε παλιές ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί.

Αναλυτικό πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:00 από Αγία Παρασκευή, (Ελληνογαλλικό Λύκειο) και στις 8:30 από Λ. Αλεξάνδρας (άγαλμα Αθηνάς, Λ. Αλεξάνδρας). Για τυχόν ενδιάμεσες επιβιβάσεις το λεωφορείο ακολουθεί τη διαδρομή Λ. Μεσογείων – οδός Φειδιπείδου – Λ. Αλεξάνδρας –Σταθμός Λαρίσσης – Λ. Καβάλας – Εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας.

Άφιξη περίπου στις 11:30 στο σημείο εκκίνησης της πεζοπορίας διάρκειας ~3 ώρες. Πρόκειται για διάσχιση μικρού τμήματος του Πάρνωνα που μας φιλοξένησε στις πρώτες μας εξορμήσεις, με κατάληξη το χωριό Καρυές.   Μικρή στάση για καφέ και τσίπουρο στο χωριό και τακτοποίηση στα δωμάτια.

Μετακίνηση με το λεωφορείο προς τον ξενώνα όπου θα γίνει το πάρτυ μας, για τακτοποίηση των υπολοίπων στα δωμάτια και ξεκούραση
Από το απόγευμα ξεκινάει η γιορτή μας μέχρι όσο τραβήξει, με φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική, χορό και ότι άλλο θελήσει η όρεξή μας.

Θα θυμηθούμε τις στιγμές του παρελθόντος με φωτογραφίες που έχουμε συγκεντρώσει από τους φίλους μας. Όποιος/α όμως έχει δικές του/της, ας τις φέρει.

Όσοι μένουν στο χωριό, θα μεταφερθούν στον ξενώνα και πίσω με το λεωφορείο.

2η ημέρα Κυριακή 27 Νοεμβρίου

…Όταν ξυπνήσουμε με το καλό, μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε μικρή πεζοπορία μέχρι το χωριό Καρυές διάρκειας ~2 ωρών. Όσοι μένουν στο χωριό, θα μεταφερθούν στον ξενώνα με το λεωφορείο για το πρωινό και για να συμμετάσχουν στη πεζοπορία.

Επιστροφή στον ξενώνα με το λεωφορείο για το μεσημεριανό γεύμα.

Αναχώρηση για Αθήνα γύρω στις 17:30.

Άφιξη γύρω στις 20:30.


 

Κόστος συμμετοχής 50€/άτομο και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις με το λεωφορείο, και τη διαμονή και.. αφήστε τα υπόλοιπα σε μας.

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής:
Χρήστος Φαλλιέρος: 6945808684 – Γιάννης Ζαχαρίας: 6937086670

Share