Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι και προυποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών και των ιστοσελίδων του www.atrapos.com.

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών. Εάν δε συμφωνείτε, τότε οφείλετε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του δικτυακού αυτού τόπου.

Η χρήση των στοιχείων, κειμένων και υπηρεσιών είναι απολύτως δωρεάν.

Ωστόσω για την χρήση των δεδομένων και υπηρεσιών όσοι επισκέπτονται το www.atrapos.com θα πρεπεί να γνωρίζουν τα παρακάτω:

Χρήση των δεδομένων και των υπηρεσιών

Η χρήση των δεδομένων και των υπηρεσιών αυτού του site είναι αυστηρά προσωπική και δεν επιτρέπεται η εκμετάλευσή (μεταπώληση, παραπλάνηση του κοινού ως προς το copyright) αλλά και για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, πέραν της προσωπικής χρήσης. Oι χρήστες δεν επιτρέπεται να αναδημοσιεύουν ολικά, μερικά ή περιληπτικά χωρίς την γραπτή άδεια των νομικών υπευθύνων της σελίδας atrapos.com.

Το www.atrapos.com καταβάλει κάθε προσπάθεια για την διασφάλιση, των δεδομένων καθώς και για την ακρίβεια των στοιχείων που καταχωρούνται στον κόμβο. Όμως οι χρήστες είναι υπευθυνοι και αξιολογούν από μόνοι τους την ακρίβεια και την πληρότητα της πληροφορίας που λαμβάvουν απ το www.atrapos.com. Tα στοιχεία είναι δυνατόν να αλλάζουν χωρίς προειδοποίηση.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ( copyright )

Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου, όπως και οι Υπηρεσίες ανήκουν αποκλειστικά στo www.atrapos.com. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο, αντιγραφή εικόνων, κειμένων ή γενικά στοιχείων από το site, για οποιοδήποτε λόγο εκτός από αυτόν της προσωπικής μη κερδοσκοπικής χρήσης.

Προσωπικά δεδομένα

Το www.atrapos.com δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούνται από χρήστες ή επισκέπτες, αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας και ενημέρωσης με σκοπό τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τους χρήστες. Οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν την διόρθωση, την αλλαγή ή την διαγραφή των προσωπικών δεδομένων που έχουν καταχωρήσει στο site.

Τα προσωπικα δεδομένα που συλλέγονται απ το www.atrapos.com δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους.

Νewsletters ( ενημερωτικά δελτία )

Τα προσωπικά στοιχεια ( e-mail ) που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν για την τήρηση αρχείου με σκοπό την επικοινωνία και την προώθηση των υπηρεσιών του www.atrapos.com στα μέλη της κοινότητας που είναι εγγεγραμμένα στο newsletter.

Tο www.atrapos.com δεσμεύεται ότι θα χρησιμοποιεί αυτά τα στοιχεία σύμφωνα με τους νόμους του Ελληνικού κράτους και της Ευρωπαικής Ένωσης

Τα στοιχεία που συλλέγονται δεν μεταπωλούνται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους, αλλά το www.atrapos.com διατηρεί το δικαίωμα λήψης όποιων μέτρων, (π.χ. προσωρινή ή μόνιμη διακοπή παροχής της υπηρεσίας), κατά όσων χρησιμοποιούν την υπηρεσία κακόβουλα ή με ψευδή στοιχεία.

Ο Χρήστης έχει το δικαιώμα της διαγραφής από το newsletter, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει.

Αν για οποιονδήποτε λόγο κάποιος χρήστης έχει διαγραφεί από το newsletter ( όπως περιγράφεται παραπάνω ) και παρ όλα αυτά συνεχίζουν να του έρχονται e-mail απo το newsletter μας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με την ένδειξη - Πρόβλημα με τη Mailing list

Αν και το www.atrapos.com κάνει τα πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του portal και τα e-mail εχουν ελεγχθεί για ιούς και παράσιτα, ωστόσω δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με πρόβληματα (π.χ. τεχνικά προβλήματα, διακοπή της υπηρεσίας , σφάλματα , ιούς) που μπορούν να προκύψουν και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο χρήστης από την υπηρεσία.

Διαφημήσεις & links (δεσμοί) προς άλλες ιστοσελίδες

Το www.atrapos.com δεν εξετάζει το περιεχόμενο και τη νομιμότητα των διαφημιστικών ή και απλών παραπομπών ( links ) που προβάλλονται στις διάφορες ιστοσελίδες του portal και δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο ή τις τυχόν αλλαγές στην θεματολογία των δικτυακών τόπων στα οποία παραπέμπουν τα διαφημιστικα banners ή τα links. Συνεπώς δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, ούτε παρέχει εγγύηση για το περιεχόμενο τους.

Παραίτηση από ευθύνη

Προτεραιότητα μας είναι η σωστή και σταθερή λειτουργία του portal. Ωστόσω το www.atrapos.com δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με πρόβληματα που μπορούν να προκύψουν κατά την χρήση του. (π.χ. τεχνικά προβλήματα, διακοπή κάποιας υπηρεσίας , σφάλματα , ιούς, διαθεσιμότητα σελίδων, κ.λπ.) και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία υποστεί ο επισκέπτης κατά την χρήση των ιστοσελίδων και των υπηρεσιών του portal.

Άλλες πληροφορίες για τους χρήστες

H θεματολoγία του portal www.atrapos.com είναι ελεύθερη και στις σελίδες του μπορεί να συναντήσετε άρθρα, κείμενα και φωτογραφίες που σας βρίσκουν αντίθετους. Αν πιστεύετε για οποιοδήποτε λόγο, ότι η θεματολογία του site, σας προσβάλει, τότε θα σας παρακαλούσαμε να αποχωρήσετε.

Η ομάδα διαχείρισης του atrapos.com διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει κάποιον χρήστη ή ακόμα και να απαγορεύσει την είσοδο του στις υπηρεσίες του site χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση εάν διαπιστωθεί ότι παραβιάζει τους όρους χρήσης.

Οι χρήστες των σελίδων και των υπηρεσιών του www.atrapos.com αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο portal από κακή ή αθέμιτη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών.

Η χρήση,αναδημοσίευση κλπ, ή η εκμετάλλευση των στοιχείων με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την άδεια των νομικών υπευθύνων της σελίδας atrapos.com επισύρει κυρώσεις, σύμφωνα με το νόμο 2121/1993 "περί πνευματικής ιδιοκτησίας", του Π.Κ., και του άρθρου 60 του Αστικού Κώδικα.

Μέσα από τις σελίδες του www.atrapos.com μπορείτε τόσο να διαβάσετε όσο και να γράψετε κάποιο κείμενο. Το www.atrapos.com , δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους. Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον υπογράφων το κάθε θέμα, και εφόσον σταλεί για δημoσίευση, θεωρείται πνευματικό δικαίωμα του αρθρογράφου και του www.atrapos.com

Η χρήση των υπηρεσιών αυτού του κόμβου συνεπάγεται την αποδοχή των παραπάνω όρων. Αν διαπιστώσετε οποιαδήποτε προβλήμα που έχει να κάνει με το www.atrapos.com και που έχει σχέση με τα παραπάνω ,παρακαλούμε ειδοποιήστε μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , ώστε το πρόβλημα να λυθεί το συντομότερο δυνατόν.

* Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάξουν ή να προστεθούν νέοι εάν αυτό κριθεί απαραίτητο , χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση.

 

Share