Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Αρχική > Καλωσήρθατε στην Ατραπό!

Καλώς ήρθατε στα ελληνικά βουνά και χωριά!

Αν σαs συναρπάζουν τα ταξίδια στη φύση και η εξερεύνηση στις απόμακρεs και άγνωστες γωνιές τηs Ελλάδαs, αν είστε λάτρης της ιστορίας, του πολιτισμού και σαs ενδιαφέρουν τα τοπικά ήθη και έθιμα, τότε είστε στο σωστό μέροs! H ΑΤΡΑΠΟΣ μέσα από τις δραστηριότητες της σε οργανωμένα μικρά γκρούπ, σας προτείνει φυσική εξάσκηση με βάση την πεζοπορία, ιστορική, φυσιολατρική και  πολιτιστική εξερεύνηση και...ντόπιες λυχουδιές στα βουνά και τα χωριά της Ελλάδας!

0710

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1997 σαν «αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα», από τρεις φίλους (Χρήστο, Μαρία και Γιάννη) λάτρες της φύσης και της επαφής με τους ντόπιους κατοίκους των ορεινών μας χωριών. Η προσπαθειά μας αποσκοπεί στην ανάδειξη ενός ενναλακτικού τουρισμού, έχοντας σαν γνώμονα σε κάθε περιήγηση, την προστασία των φυσικών καλλονών και την διατήρηση του αυθεντικού κοινωνικού και οικονομικού ιστού της τοπικής ζωής.

13Το πρόγραμμά μας πλούσιο σε πεζοπορίες, σε γνωστά μονοπάτια και άγνωστες ατραπούς με μελετημένους βαθμούς δυσκολίας (εύκολο, μέτριο, δύσκολο) και με διαφορετικά ενδιαφέροντα (αρχαιολογικά, φυσιολατρικά, ιστορικά, κλπ), δίνει την δυνατότητα σ’όλους τους συμμετέχοντες  να περάσουν όμορφες και δημιουργικές στιγμές με καλή παρέα. Και αν οι πεζοπορίες καταναλώνουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών κατα την διάρκεια της ημέρας, οι βραδιές χρωματίζουν τις εμπειρίες τους: μερικές φορές σε σκηνές, άλλες φορές καλεσμένοι στα σπίτια κατοίκων και άλλες σε τοπικά πανδοχεία, ο επισκέπτης ζει πραγματικές και μοναδικές στιγμές σε διαρκή επαφή με το φυσικό και ανθρώπινο περιβάλλον.

09
Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρίας, πλούσιοι σε εμπειρίες εδώ και αρκετά χρόνια, πλαισιώνουν συστηματικά όλες τις εξόδους στα ελληνικά, γαλλικά και αγγλικά. Είμαστε πεπεισμένοι, οτι κάθε εκδρομή ειναι διαφορετική απο κάποια άλλη, οχι μόνο σε σχέση με την προσωπικότητα και την δυναμική του εκάστοτε γκρούπ, αλλά και με τα διάφορα πρόσωπα της φύσης ανάλογα με τον καιρό και τις εποχές.

Τέλος, η εταιρεία προτείνει ενα προκαθορισμένο πρόγραμμα βασισμένο στις τοπικές πολιτιστικές δραστηριότητες, όπως επίσης αναλαμβάνει την οργάνωση εκδρομών ειδικού περιεχομένου κατόπιν αιτήσεως ενδιαφέροντος.

Πληροφορίες:
κιν: 6937 086 670, 6945 808 684
τηλ:210 639 6416, 2610 327 346 (τηλ & φαξ)

Share