Ορεινός εναλλακτικός τουρισμός

Αρχική > Τα Νέα μας > Προσεχές πρόγραμμα 2020
Προσεχές πρόγραμμα 2020
Πέμπτη, 04 Ιούνιος 2020 06:57

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από 3 περίπου μήνες χωρίς δραστηριότητες εξ’ αιτίας της πανδημίας, και κατόπιν της προοδευτικής άρσης των απαγορεύσεων από την κυβέρνηση, ήρθε ο καιρός να ξεκινήσουμε πάλι κι εμείς τις εκδρομές μας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 - ΑΤΤΙΚΗ - ΠΕΝΤΕΛΗ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΧΟΙΝΙΑ)

Σε πρώτο χρόνο σας προτείνουμε μια κοντινή έξοδο στο διαμέρισμα της Αττικής όπου ο καθένας μπορεί να έρθει με το δικό του μεταφορικό μέσο (η με κάποιον φίλο του) για μια όμορφη κυκλική πεζοπορία δυόμιση ωρών (εύκολης) στην περιοχή του Διονύσου.

Θα ξεκινήσουμε από την Αγροτoυριστική  Φάρμα  «Farmamoo» και θα επισκεφτούμε τον καταρράκτη της Ραπεντόζας και το γερμανικό νεκροταφείο. Ο καθένας θα πρέπει να έχει προβλέψει ένα πικ νικ και νερό για την διαδρομή.

Μετά το τέλος της εξόρμησης όσοι θέλουν μπορούν να συνεχίσουν προς την παραλία του Σχοινιά για ένα θαλάσσιο μπάνιο.

Ώρα συνάντησης στην Φάρμα 09:30 την Κυριακή 7 Ιουνίου - Χάρτης

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 - ΓΕΡΑΝΕΙΑ - ΨΑΘΑ - ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ

Στη συνέχεια σας προτείνουμε μια πρώτη έξοδο με λεωφορείο στην περιοχή των Γερανείων (μεταξύ Ψάθας και Πόρτο-Γερμενού) για μια κλασσική πεζοπορία 4 ωρών με μπάνιο και φαγητό στην παραλία! Προσοχή με τα σημερινά δεδομένα ο αριθμός θέσεων του λεωφορείου περιορίζεται στις μισές (δηλ. στις 25 θέσεις). Για τον λόγο αυτό η τιμή συμμετοχής θα είναι στα 23 ευρώ. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την Ελληνογαλλική Σχολή στις 08:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 - ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΣ

Για την πρώτη Κυριακή του Ιουλίου σας προτείνουμε μια παραθαλάσσια διαδρομή με ενδιάμεσο μπάνιο στην ερημική παραλία της Πολεμάρχας. Συνολική διάρκεια πορείας 3,5 έως 4 ώρες. Κατάληξη στη Παλαιά Επίδαυρο για ουζάκι και γεύμα για όποιον επιθυμεί. Στην Παλαιά Επίδαυρο μπορούμε επίσης να επισκεφτούμε το μικρό αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και τα τείχη της  ακρόπολης. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για προαιρετικό θαλάσσιο μπάνιο στην παραλία Γκλιάτη της Παλαιάς Επιδαύρου για παρατήρηση της βυθισμένης αρχαίας πόλης. Με με τα σημερινά δεδομένα ο αριθμός θέσεων του λεωφορείου περιορίζεται στις μισές (δηλ. στις 25 θέσεις). Για τον λόγο αυτό η τιμή συμμετοχής θα είναι στα 23 ευρώ. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από την Ελληνογαλλική Σχολή στις 07:30

ΕΔΒΟΜΑΔΑ 17 - 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Τέλος σας προτείνουμε μια εβδομάδα καλοκαιρινών διακοπών στο όμορφο νησί των Κυθήρων.
Η αναχώρηση θα γίνει με καράβι από τον Πειραιά και η διαμονή μας υπολογίζεται στο νότιο μέρος του νησιού. Πεζοπορίες, μπάνια και επισκέψεις θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα που θα σας αποσταλεί αναλυτικά σύντομα.
 
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχές ως συνήθως στους: Χρήστος 6945808684  -  Γιάννης 6937086670

Με θερμούς χαιρετισμούς
Χρήστος - Γιάννης

Share